Over ons

Wij zijn uw favoriete webwinkel.

Hagos trading zoekt, proeft, inspecteert, selecteert importen en levert topkwaliteiten olijfolie aan groothandels, horeca, retail en consumenten in de hele EU-landen.

Van jongs af aan werden we verliefd op olijfolie, anders kan ik mijn fascinatie voor dit vloeibare goud niet verklaren.In Tunesië betekenen de olijfbomen veel voor ons.Elke dag gebruiken we olijfolie als voedsel, medicijnen en meer en meer.Ik herinner me nog die dagen dat we onder de olijfbomen speelden, en als we ziek worden hoe onze moeders ons hele lichaam insmeren met olijfolie, en toen we hoesten mengden die moeders olijfolie met vers citroensap en honing en we moeten het in één keer drinken om die schok te krijgen en de volgende dag zijn we 100% hersteld.

De laatste tijd komen er steeds meer herinneringen in me op met betrekking tot olijven, olijfolie en olijfbomen, die me zo trots maken op Tunesische olijfolie.Ik vergelijk altijd elke nieuwe olijfolie die uit Spanje, Italië, Grieken, etc. komt, ook bezocht ik de boeren en nam altijd de maximaal mogelijke hoeveelheid olijfolie mee naar huis.Eerst voor eigen gebruik, en later voor alle soorten mensen in mijn omgeving.Het begon als hobby en begon in 2017 als een piepkleine lage Webshop, in het begin met slechts vier verschillende stijlen extra vierge uit Spanje en slechts één type uit Tunesië (extra vierge).Al deze types zitten nog steeds in mijn assortiment en behoren nog steeds tot de eenvoudigste lopende producten.In 2021 heb ik de horeca kennis laten maken met mijn verschillende olijfolies en het was een snel succes geworden.

Ons merk:
Hagos Trading olijfolie vertegenwoordigt een merk. Wij leveren een verscheidenheid aan olijfolie uit verschillende landen.We gaan gewoon op zoek naar het lekkerste binnen het hele Middellandse Zeegebied.Idealiter, wanneer de olijfolie en/of de olijfoliemaker een eerlijk verhaal hebben, dan worden we helemaal blij en tevreden.Hierdoor ontstaat een intensief assortiment dat goed rekening houdt met kwaliteit, smaak, prijs en toepasbaarheid binnen de keuken.

Ons team:
Het Hagos Trading-team bestaat uit al onze leveranciers, de olijfoliemakers uit Tunesië, Spanje, Frankrijk, Italië en Griekenland.We praten voortdurend met ze. Ook in feite met de vele topchefs die hun mening geven over nieuw ontdekte olijfolie en andere lekkernijen en we zullen de beoordeling van onze klanten en hun meningen niet vergeten omdat het zo belangrijk voor ons is de directe communicatie met onze klanten.We werken elke dag om onze klanten aan te sporen tot de belangrijkste mooie olijfolie voor de meest effectieve prijs, of u nu een fijnproever, een restauranthouder, detailhandelaar of groothandel bent.Als je vragen hebt, aarzel dan niet om de telefoon te kiezen of een e-mail te sturen.

Gecertificeerde producten

Wij hebben te maken met diverse biologische kwaliteitsproducten!

Winkelwagen