Actie

Tunesische extra vierge olijfolie

      2L

 

Voordelen van olijfolie

Vermindert Hartproblemen

De enkelvoudig onverzadigde vetten in de olijfolie helpen de LDL-cholesterolsituatie in uw lichaam te verminderen, waardoor uw hartklachten afnemen.

Heeft Antioxidant

Olijfolie bevat een lange lijst antioxidanten, analoog aan vitamine E en fenolzuur, die u helpen gezond te blijven en uw problemen met tal van verschillende kwalen te verminderen.

Vermindert Ontstekingen

olijfolie zit boordevol antioxidanten, waardoor het een van de belangrijkste ontstekingsremmende voedingsmiddelen is die er zijn.

Wat krijg je in deze promotie

Tunesische extra vierge olijfolie

Over ons

Hagos Trading zoekt, proeft, inspecteert, selecteert importen en levert topkwaliteiten olijfolie aan groothandels, horeca, retail en consumenten in de hele EU-landen.

 
pexels-rodnae-productions-5737579
Klanten beoordelingen
Ik heb een Tunesische extra vergine olijfolie van uw website besteld. Eerlijk gezegd vond ik het geweldig om zo'n heerlijke Extra Vierge olijfolie uit Tunesië te eten, ik had nooit verwacht dat EVOO zoveel smaakverschillen heeft. misschien komt dat door de vruchtbaarheid van de grond, of het klimaat daar in Tunesië, of misschien de zon waar planten genoeg zonlicht kunnen krijgen waardoor de olijfbomen een goede kwaliteit olijfolie produceren. Ga zo door en laat ons voor altijd genieten met meer Tunesische olijfolie.
mr mon
⭐⭐⭐⭐⭐
Heerlijke olie voor dressings en salades
M. Leonard
⭐⭐⭐⭐
zeer goede kwaliteit, ik ben zo blij om dergelijke olijfolie in Nederland te kopen ReagerenLike
Ana Gonzalez
⭐⭐⭐⭐⭐

Abonneer je nu op ons YouTube-kanaal!

Onze meest recente blogs vind je op ons YouTube-websitekanaal.

Iets interessants gevonden?